Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Eνημερωμένες εκδόσεις των δοχείων 364

Εισαγωγή
Από το Σεπτέμβριο 2010, η HP ενημερώνει τα δοχεία μελάνης με αυτούς τους αριθμούς: 564, 364, 178 και 862. Οι ενημερωμένες εκδόσεις των δοχείων μελάνης είναι συμβατές με τους υφιστάμενους και μελλοντικούς εκτυπωτές που χρησιμοποιούν αυτούς τους αριθμούς επιλεξιμότητας. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα τους μελλοντικούς εκτυπωτές για την παροχή νέων δυνατοτήτων και θα διαφέρουν από τα προηγούμενα δοχεία ως εξής:
  • Η απόδοση σελίδων της ενημερωμένης έκδοσης του δοχείου μαύρης μελάνης XL θα μειωθεί, όπως και η τιμή* διάθεσης σύμφωνα με το τρέχον υπολογισμένο κόστος ανά σελίδα που βασίζεται στην απόδοση κατά ISO. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αποδόσεις σελίδων, ανατρέξτε στην ενότητα για τις αποδόσεις σελίδων στη διεύθυνση hp.com/go/learnaboutsupplies .
  • Ο κορμός της ενημερωμένης έκδοσης του δοχείου μαύρης μελάνης XL είναι μικρότερος από τον κορμό του προηγούμενου δοχείου μαύρης μελάνης XL. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ σε αυτή τη σύνδεση Νέο μικρότερο σώμα για τα δοχεία μαύρης μελάνης HP 178, 364, 564 και 862 XL (c02750681) (στα αγγλικά).
Τα δοχεία που είχαν κατασκευαστεί και κυκλοφορήσει πριν το Σεπτέμβριο 2010 δεν θα είναι συμβατά με τους παρακάτω εκτυπωτές και συσκευές all-in-one (δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες):
  • Εκτυπωτής HP Photosmart 5510 e-All-in-One - B111 series
  • Εκτυπωτής HP Photosmart 6510 e-All-in-One - B211 series
  • Εκτυπωτής HP Deskjet 3070A e-All-in-One - B611 series
Τι πρέπει να κάνω;
Αν χρησιμοποιείτε έναν από τους εκτυπωτές που αναφέρονται παραπάνω και εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος Μη συμβατό δοχείο παλαιότερης γενιάς , κάντε κλικ σε αυτή τη σύνδεση: Μήνυμα "Μη συμβατό δοχείο παλαιότερης γενιάς" (c02534494) (στα αγγλικά) για περισσότερες πληροφορίες.
Διαφορετικά, απλά συνεχίστε να αγοράζετε και να χρησιμοποιείτε τον αριθμό δοχείου που είναι συμβατό με τον εκτυπωτή σας. Τα ενημερωμένα δοχεία είναι συμβατά με όλους τους εκτυπωτές.
Έχω τις ενημερωμένες εκδόσεις των δοχείων;
Μπορείτε να βρείτε εύκολα αν έχετε την ενημερωμένη έκδοση αυτών των δοχείων:
Αν το δοχείο βρίσκεται ακόμα μέσα στη συσκευασία:
  • Δοχεία εκτός από μαύρης μελάνης XL : βρείτε την ημερομηνία λήξης της εγγύησης στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Αν υπάρχει η ένδειξη "v1" στα δεξιά της ημερομηνίας, το δοχείο είναι η ενημερωμένη έκδοση. Αν δεν υπάρχει το "v1", ανατρέξτε στην ημερομηνία λήξης της εγγύησης. Αν η ημερομηνία είναι Σεπτέμβριος 2012 ή αργότερα, το δοχείο είναι η ενημερωμένη έκδοση.
  • Δοχεία μαύρης μελάνης XL: βρείτε τον αριθμό πώλησης προϊόντος στο κάτω μέρος της συσκευασίας. Αν το δοχείο μαύρης μελάνης XL διαθέτει αριθμό πώλησης προϊόντος που αρχίζει με "CN684", το δοχείο είναι η ενημερωμένη έκδοση.
Εικόνα 1: Συσκευασία δοχείου
1 - Ημερομηνία λήξης εγγύησης


1 - Κωδικός πώλησης προϊόντος
Αν έχετε βγάλει το δοχείο από τη συσκευασία και το έχετε ανοίξει, ελέγξτε τον αριθμό προϊόντος στο κάτω μέρος του δοχείου. Αν ξεκινάει με CN680, CN681, CN682, CN683, CN684, CN685, CN686, CN687, CR276 ή CR277, το δοχείο είναι η ενημερωμένη έκδοση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο κωδικός προϊόντος στο κάτω μέρος του δοχείου δεν θα αντιστοιχεί στον κωδικό πώλησης προϊόντος στη συσκευασία, εκτός για το δοχείο μαύρης μελάνης XL.
Εικόνα 2: Τύπος δοχείου
1 - Αριθμός προϊόντος
*βασίζεται στην προτεινόμενη τιμή λιανικής του κατασκευαστή, οι πραγματικές τιμές μπορεί να διαφέρουν.
Πηγή:  www1.hp.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου